Facebook

Wij zijn ook te vinden op Facebook voor de laatste nieuwtjes en informatie. Klik ‘hier’ om ons te volgen!

Links

Moeders voor moeders

Zwanger worden is niet altijd vanzelfsprekend. Door mee te doen aan Moeders voor Moeders help je andere vrouwen die ook kinderwens hebben, maar moeilijk zwanger kunnen worden. Moeders voor Moeders zamelt urine in van zwangere vrouwen. Uit deze urine wordt het zeer kostbare zwangerschapshormoon hCG gewonnen. Dit hormoon wordt als geneesmiddel gebruikt voor de behandeling van onvruchtbaarheid. Hoe doe je mee? Meld je, liefst zo snel mogelijk, aan via de website: www.moedersvoormoeders.nl of bel gratis met het telefoonnummer van Moeders voor Moeders: 0800 – 0228070. Moeders voor Moeders is bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 uur tot 20.00 uur en op vrijdag van 08.00 uur tot 19.00 uur. Doe mee aan Moeders voor Moeders, omdat je je geluk zo graag wilt delen!

Boekenlijst

Borstvoeding M. Broekhuijsen & S. Kleintjes
Wil je na de geboorte van je baby borstvoeding gaan geven? Dit nieuwe handboek biedt je alle informatie die je nodig hebt voor een succesvolle start en een bijzondere borstvoedingstijd.

Borst of fles? H. Welford
Dit boek helpt ouders een keuze te maken, geeft uitgebreide achtergrondinformatie en oplossingen, gaat in op de emotionele kant en de praktische aspecten. Ook aandacht voor bijzondere situaties zoals een tweeling, vroeggeboorten, voeden op reis.

Borstvoeding geven A. de Reede-Dunselman
Hét standaardwerk over borstvoeding In deze praktische vraagbaak ligt het accent niet op het ‘waarom’ maar op het ‘hoe’ van borstvoeding geven. Adrienne de Reede-Dunselman geeft op heldere wijze uitleg.

Je wonderbaarlijke baby M. H. Klaus & P. H. Klaus
Een bijzonder boek waarin de Amerikaanse kinderarts Marshall Klaus en zijn vrouw, de psychotherapeute Phyllis Klaus, op een verhalende manier vertellen wat een pasgeboren kind al kan, ziet, ruikt en hoort.

Het tweelingenboek L. Duivelaar & A. Geluk
Het tweelingenboek is een onmisbaar handboek voor ouders van een meerling. Het boek is verantwoord dankzij de medewerking van de deskundigen en herkenbaar door de vele persoonlijke verhalen van andere ouders.

Vier bekende boeken die een compleet beeld geven over zwangerschap, bevallen en kraamtijd.

Veilig zwanger B. Smulders
Veilig zwanger geeft handvatten voor het dagelijks leven van de zwangerschap en bespreekt de maatschappelijke en psychologische dilemma’s van het moderne moederschap.

Veilig bevallen B. Smulders
Het is belangrijk om goed voorbereid te zijn op de bevalling, om onnodige angst weg te nemen, maar ook om je vertrouwen in het bevallingsproces te versterken.

Veilig door de kraamtijd B. Smulders
Het complete handboek voor de eerste maanden na de bevalling. De meest gestelde vragen over zwangerschap en bevallen. De meest gestelde vragen over zwangerschap en bevalling. Met tips van verloskundigen en gynaecologen.

De meest gestelde vragen over zwangerschap en bevallen B. Smulders
Met tips van verloskundigen en gynaecologen.